FAMILIERECHT ADVOCATEN

Advocaten en advocatenkantoren familierecht vinden op Balie of plaats in Belgi

familierechtadvocaten.be

Advocatenkantoor Heirman
Advocatenkantoor Heirman Gent
 

Advocatenkantoor Heirman
Ruilare 89 B9
9080 Lochristi
Tel.: 0032(0)92207501
Fax: 0032(0)9 2209940
www.advocaatheirman.be

Peter Heirman van Advocatenkantoor Heirman heeft al meer dan 20 jaar een algemene praktijk met de specialisaties: handelsrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht, sociaal recht, bouwrecht, verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, intellectuele eigendom en sportrecht. De advocaten van Heirman onderscheiden zich door een individuele benadering van iedere zaak, waarbij het directe contact met de clint voorop staat.

Advocatenkantoor Heirman is een all-round advocatenkantoor dat zich richt tot zowel particulieren als ondernemingen.

Advocatenkantoor Heirman beschikt ook over een tuime ervaring in incasso's van onbetaalde rekeningen en facturen. Zij kunnen Uw zaak op een snelle, accurate en effectieve wijze regelen.

Wordt u gedagvaard voor de Politierechtbank, maar wil u de kosten voor een advocaat vermijden? Dat kan! Veel mensen weten niet dat zij recht hebben op kosteloze juridische bijstand via de verzekeringspolis 'rechtsbijstand' van hun wagen. Dergelijke polissen dekken immers in vele gevallen de kosten voor een advocaat indien u gedagvaard wordt voor een verkeersmisdrijf. Zie hiervoor uw polis rechtsbijstand of contacteer uw verzekeringsmakelaar.

Indien u gedagvaard wordt voor de Politierechtbank en over de polis rechtsbijstand beschikt, contacteer Advocatenkantoor Heirman via deze link en zij zorgen voor de rest!

Nood aan een advocaat?
U wenst juridisch advies?
U wordt gedagvaard voor de rechtbank?
U wenst met uw zaak naar de rechtbank te stappen?

Uw juridische problemen zijn hun zorg! Bel: 0032(0)92207501 of mail Advocatenkantoor Heirman voor meer advies of vragen omtrent uw zaak.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands